Friday, June 15, 2012

En ultimata alternativet till teakdäck

DEK-King är en ultimata alternativet till teakdäck, kan enkelt läggas av amatörer och proffs. Heltenkelt sammanfogaspåntade Dek-King remsor med Stelmax lim föra tt skapa en panel att lägga på ditt båt däck. Det material som används till Dek-King är en utomhus PVC somär UV-stabiliserat och som innehåller färgpigment med ådrings effek ECT som är väldigt likt äkta teak och kommer att hålla i många år. Tillsammans med den integrerad enåten, kommer resultatet se ut som ett traditionell tteak däck.

En rad olika profiler finns tillgängliga, se våra produkt sidor för mer information. Profilerna är färdig med en halkfriyta och undersidan har en”T-profil"som tillåter limmet att fästa ordentligt mellan Dek-King och däcket. DEK-King kan fästas på nästan vilket underlag som helst, inklusive GRP, stål och trä.

När Du harlagt dina däck, kommer det att krävas ett minimalt underhåll. En lätt tvätt med tvål och vatten kommer att ta bort de flesta fläckar. Du kan också använda högtryckstvätt, en fördel jämfört med teak. Skulle din Dek-King få några ytliga skador kan detta åtgärdas med hjälp av en slippapper no40, slipa för hand i fiberriktningen. Band slip rekommenderas inte eftersom de brukar vara för effektiva. Om en del av Dek-King är svårt skada där det möjligt att ta bort ett av snitt och ersätta med ny Dek-King. Använd inte aceton på Dek-King produkt, eftersom dettakanresulteraipermanentskada.VarmycketförsiktignärdurengöringunderlagetmedAcetonföreläggningavdäck.

Synthetic Teak Decking for boats

No comments:

Post a Comment