Friday, June 15, 2012

DEK-KING - Det ultimata alternativet till teak

Dek-King ar så likt teak att inte ens när du håller i det är det lätt att se skillnad. Dek-King är det bästa och mest praktiska alternativet till teakdäck på marknaden idag. Efter omfattande tester under såväl tropiska som skandinaviska förhållanden är DEK-KING fortfarande lätt att underhålla och behåller sin " ny teak look ". Dek-King har en unik konstruktion med möjlighet att montera själv. Dek-King är framtidens däcksmaterial, har man rivit av några gamla teakdäck med fukskador i däcket så är valet lätt när man skall lägga nytt. Bestämmer du dig för att lägga Dek-king hjälper vi dig efter behov. Vi har alltid redskap och däcksmaterial i lager.

Dek-King ser ut och känns som riktig teak. Den är betydligt billigare än teak, är i praktiskt taget underhållsfri, fullt UV-stabiliserad, har mycket bra halksäkerhet - märkligt nog så ökar friktionen när vatten tillförs, och du kan lägga det själv. Dek-King är motståndskraftigt mot fläckar. Materialet tål de flesta vätskor, solkräm, ketchup, fiskblod, rödvin,olja mm. Viktigt är att skölja och tvätta direkt, och inte låta något torka in. Om Du får problem med missfärgning så är det bara att slipa lätt för hand med ett "60" papper. Använd inte bensin, aceton, eller andra lösningsmedel som förstör däcket och dess egenskaper. Om det hamnar kemiska lösningsmedel på däcket så skölj med vatten.

Dek-King kan alla lägga och du får ett teakdäck som lyfter båten och höjer värdet. Dek-King är framtagen med inriktning att läggas på båtdäck, andra andvändningsområden är badanläggningar, poolkanter, altaner m.m

Produkten är tillverkad av PVC granulat och extruderas i ribbform med obruten längd. Produkten slipas efter extruderingen och detta ger den dess "look a like" karaktär. Profilen är framtagen för att limmas fast till hela kakor/paneler som slutligen appliceras på båten med ett viscoelastiskt lim. Dek-King passar till alla inne och utemiljöer som kräver ett högkvalitativt golv. Produkten ljudisolerande, dokumenterat till 11db. Suger inte åt sig vatten. Med andra ord så torkar däcket snabbt. 100% återvinningsbar.

Dek-King är testad och används idag av flera ledande båtproducenter. Dek-King blir inte grå eller svart av nedfall eller soljus, är lätt att hålla ren, tål de flesta vätskor utan att fläckas, lätt att montera, inga skruvar med risk för läckage, Inga eller mycket låga underhållskostnader, behöver inte oljas, tål högtryckstvätt, slipbar, trästrukturen är genomgående, Billigare än motsvarande högkvalitetsteak.

Synthetic Teak Decking for boats

No comments:

Post a Comment